Wie zijn we?

'The Band'

MORENKO Pop Rock Coverband

MORENKO is een band met voorgeschiedenis. In een vorig bestaan waren we ook bekend als “Tight’n’juicy”, “Teejay” of “New Deal” met elk zijn eigen successen en muzikanten. Zelfs het Sportpaleis, het voorprogramma van “Antwerpen Zingt” of optredens in Zwitserland kunnen we aan ons palmares toevoegen. We werkten ook al samen met Jean Bosco Safari, Wanda Joosten en bandleden van Monza.
(Eén van onze zangeressen, Liesbeth De Wael zette haar zangcarrière verder bij Monza.)

Enkele jaren geleden namen we een nieuwe start, en covergroep Morenko was geboren!

Eley

Hij zingt met elke vezel in zijn lijf en als het effe kan springt de funk ervan af!
Als ex-finalist van the Voice is er geen twijfel mogelijk dat dit podiumbeest ook over een sterk stel stembanden beschikt. Is het nu Elvis of Justin Timberlake, geen uitdaging gaat hij uit de weg. Kortom: Morenko’s jongste troef met bakken talent

Michel

Een man van weinig woorden maar een ziel vol muziek. Hij bast zichzelf een weg naar je hart en verovert elke vrouwelijke fan met zijn hoge aaibaarheidsfactor.

It’s all about that base!!!

Kristof

Kristof is de toetsenist bij MORENKO. Op zijn 14de ging hij al met zijn vader op pad als roadie om bij ‘’Jimmy and the real five’’ zijn veel te zware orgel te dragen. Deze rakkers hadden zelf nog de 60’s meegemaakt. Van het één kwam het ander en al gauw verzorgde hij zelf optredens in binnen- en buitenland met tal van artiesten zoals Sandrine, Rene Froger en Frans Bauer. Bij MORENKO keert hij terug naar de coverband-roots en geeft gas zoals nooit tevoren…..

Ralf

Vanaf het prille begin speelt hij al bij de groep maar durfde ook wel eens zijn grenzen te verleggen met andere projecten zoals: “In sé” en “Me and the boys”. De gigs waarbij hij samen met Jean Bosco Safari het podium op klom in Zwitserland waren super! Met blues in zijn hart, een Godin in zijn handen en het nodige enthousiasme is elk optreden een extra vinkje in zijn muziekverhaal.

Christel

Het podium is de speelplaats waar ze maar wat graag op vertoeft! Met veel plezier en passie zingt ze de nummers die haar nauw aan het hart liggen en geniet met volle teugen wanneer het publiek dan ook helemaal meegaat. Aan enthousiasme alvast geen gebrek!

Maurice

Van zijn zeven jaar hanteerde hij al heel wat drumstokjes en trommels. Reeds op zijn twaalfde mocht hij al een accordeonclub met zijn tromgeroffel leiden. Zelfs Nonkel Bob kon niet aan hem ontsnappen in één van zijn tv-shows! Zijn jarenlange volharding , inzet en optimisme maken van hem een topdrummer!